"Beni Sahte Belgelerle Görevden Aldılar" - Son Dakika
Yerel

"Beni Sahte Belgelerle Görevden Aldılar"

"Beni Sahte Belgelerle Görevden Aldılar"

MHP İlçe Başkanlığı görevinden bir süre önce alınan Mustafa Ordu, kendisinin hile ve yalanlarla görevden aldırıldığını söyledi.

03.05.2013 12:26  Güncelleme: 12:39

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı görevinden bir süre önce alınan Mustafa Ordu, MHP Genel Merkezi'nin daveti üzerine Ankara'ya gittiğini belirterek, görevden alınma gerekçelerini kamuoyu ile paylaştı.

Genel Merkez'de, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Şefkat Çetin ile görüştüklerini vurgulayan Ordu, kendisinin hile ve yalanlarla görevden aldırıldığını dile getirdi. Görevden alınmalarına, kendilerini MHP'li olarak tanıtan iki kişinin MHP Genel Merkezi'ne götürdüğü asılsız belgelerin neden olduğunu söyleyen Ordu, "Bu iki şahsiyet, en kısa zamanda Ankara'ya giderek, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Şefkat Çetin ile görüşsünler ve yaptıkları için özür dilesinler. Aksi takdirde kendilerini Ankara'ya çağıracaklar ve yaptıkları işin hesabını soracaklar. 'Görevden alınan MHP İlçe Teşkilatı bölgedeki siyasi parti ilçe teşkilatları arasında en aktif teşkilattır" dedi.

Ordu, Çetin'den görüşme daveti aldıklarını ifade ederek "Almış olduğumuz siyasi terbiye neticesinde Ankara'ya giderek kendisiyle görüştüm. Neden görevden alındığımızın yüzde 75'ini zaten biliyorduk, kalan yüzde 25'ini de gidince öğrendik" diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Şefkat Çetin ile yaklaşık yarım saatlik özel bir görüşme yaptıklarını kaydeden Mustafa Ordu; "Şefkat Çetin ile hem neden görevden alındığımız konusunu görüştük, hem de Tekirdağ ve Trakya konusunda değerlendirmeler yaptık. Biz siyaseti kendi kişisel menfaatlerimiz doğrultusunda değil, milletin menfaatleri doğrultusunda yapıyoruz. Teşkilat Başkanım görevden alınmamızda rant olaylarının etkili olduğunu belirterek, kol kırılır yen içinde kalır sözüne istinaden bazı konulardan bahsetti. Ben de o konular hakkında kendisini bilgilendirdim. Çerkezköy Belediyesi Trakya genelinde rantçılara en çok prim veren Belediye'dir. Bizler de yönetim olarak rantçıların korkulu rüyası haline gelmiştik. Bu nedenle bizi susturmak istediler. Bunu önce suikast yaparak gerçekleştirmeye çalıştılar ancak beni öldürmek için tuttukları tetikçi her şeyi ifade edince planları alt üst oldu. Bu konu ile ilgili mahkeme de 2 Temmuz'da yapılacak. Suikast planı tutmayınca da rantçılarla işbirliği yapanlar görevden alınmam için ellerinden geleni yaptılar." ifadelerini kullandı. Ordu şöyle devam etti:

"Hırsızlar ve rantçılar tarafından bizim görevden alınma fikrimiz ortaya atıldı. Maalesef kendisini MHP'li olarak tanımlayan bazı insanlar da bu duruma alet edildi. Sonuç olarak emellerine ulaştılar ve bizi görevden aldırdılar. Ama bizim görevden alınmamıza neden olan hırsızlara ve onların işbirlikçilerine seslenmek istiyorum, mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir"

Görevden alınmalarının ardından 1 saat içerisinde telefon vasıtası ile Yönetimin oluşturulduğunu kaydeden Ordu; "Yönetime gelen arkadaşların zarar görmelerini ve yıpranmalarını istemiyorum." şeklinde konuştu.

03.05.2013 12: 15: 00

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Beni Sahte Belgelerle Görevden Aldılar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement