Beşiri Park Projesi Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Beşiri Park Projesi Devam Ediyor

Beşiri Park Projesi Devam Ediyor

Batmanın Beşiri ilçesinde 2 dönüm alan üzerine aile ve çocuk parkı yapımına başlandı.

07.08.2016 13:57

İlçeye devasa park projesi

Batmanın Beşiri ilçesinde uzun yıllardır eksikliği hissedilen çocuk ve aile parkı için Belediye yöneticileri hummalı bir çalışma içine girdiler.

Beşiri Belediyesi, yaz tatiline rağmen çalışmalara tam hız devam ediyor. Behrem Yoğun Mahallesinde yapımı devam eden 2 dönümlük park alanı çalışmaları ile ilgili bilgi veren Belediye Eş Başkanları Mustafa Öztürk ve Dicle Erdem, park projesinin ilçenin çehresini değiştireceğini söyledi.

Park projesi hakkında açıklama yapan Eş Başkanlar Öztürk ve Erdem: "Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet odaklı, halkçı ve toplumsal projelere imza atan bir belediye olarak bu göreve başladık ve halen de tüm sıkıntılara ve ekonomik yetmezliklere rağmen kendi kendine yeten bir belediye olmaya çalışıyoruz. Beşiri'de yaptığımız asfalt yol projesinden sonra şuan Beşiri halkına layık bir park projesi ile halkımızın yine hizmetindeyiz. Beşiri'de maalesef halk parktan, oturup dinleneceği yeşil bir alandan, sosyal donatı mekanlarından yıllardır yoksun bırakılmışlardır. Öncelikle hedeflerimiz arasında olan park projemize başlamış durumdayız. Park alanımız yaklaşık 2 dönüm olup, kadınlar, çocuklar ve aileler içinde keyifle zaman geçirecekler. İçinde çocuk oyun parkından spor aletlerine kadar her şey mevcut olacak. Çok yakın zamanda parkımız halkın hizmetine sunulacaktır" şeklinde bilgi verdiler.





Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Beşiri Park Projesi Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement