Beü Öğrencileri Şehit Ailelerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Beü Öğrencileri Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden 2 öğrenci Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında şehit ailelerini unutmadık konulu bir sunum yaptı.

08.03.2013 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden 2 öğrenci Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında şehit ailelerini unutmadık konulu bir sunum yaptı.

BEÜ'den Duygu Özden ve Esra Acar isimli öğrenciler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle böyle bir etkinlik hazırladıklarını söylediler. Programda saygı duruşunun ardından katılan Şehit Ailelerine slayt eşliğinde bugüne kadar Zonguldak'ta şehit olan askerleri tek tek anlattılar. Duygu Özden, programda yaptığı konuşmada, "Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak üzere toplandık. Hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun. Siz dünyanın en özel kadınları en özel annelerisiniz. Çünkü şehit annelerisiniz. Bizim amacımız sizi üzmek değil tam aksine evlatlarınızı unutmadığını ve hiç unutulmayacağını bilmenizi istedik.

Sizlerle bir araya gelmek bizi çok mutlu etti Biz öncelikle sizin bizimle paylaşmak istediğiniz sıkıntılarınız varsa onları dinlemek isteriz. Sonra da size küçük bir slayt sunmak istiyoruz. Slaytımızda evlatlarınızın fotoğrafları ve kısaca bilgileri var bu slayt şehitlerimizin unutulmaması adına CD şeklinde derneğimizde de olacak. Hepinize katıldığınız ve bizleri dinlediğiniz için şimdiden teşekkür ederiz" dedi.

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz da yaptığı kısa konuşmada, "Bülent Ecevit Üniversitesinden 2 öğrenci şehitler ile ilgili böyle anlamlı bir günde etkinlik hazırlaması bizleri memnun etti. Bizi unutmadılar çeşitli hediyeler getirdiler. Şehitlerimizin acısını unutmadık. Unutmayacağız. Acıyı çeken bilir" diye konuştu.

Yapılan konuşmalar ve slayt gösterisinin ardından şehit aileleri üyelerine karanfil dağıtıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beü Öğrencileri Şehit Ailelerini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement