Beydağ Belediyesi'nden Engelli Ailelerine Öğle Yemeği - Son Dakika
Yerel

Beydağ Belediyesi'nden Engelli Ailelerine Öğle Yemeği

Beydağ Belediyesi\'nden Engelli Ailelerine Öğle Yemeği

Beydağ Belediyesi tarafından Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Beydağ'da yaşayan engellilere ve aileleri için öğle yemeği düzenlendi.

19.05.2012 14:14

Beydağ Belediyesi tarafından Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Beydağ'da yaşayan engellilere ve aileleri için öğle yemeği düzenlendi.

Beydağ Barajı Kır Lokantası'nda düzenlenen yemeğe engelli bireyler ve ailelerinin yanı sıra Beydağ Kaymakamı Ali Cergibozan, Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk ve kurum amirleri katıldı. Yemekte ailelere karanfil hediye eden Belediye Başkanı Vasfi Şentürk'e engelliler sevgi gösterilerinde bulundu.

Beydağ'da yaşayan engellilerle sadece Engelliler Haftası'nda değil her zaman bir arada olduklarını aktaran Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, "Engellilerimizin daima yanında olmak en temel görevimiz. Engellilerin rahatça yaşayabileceği bir Beydağ oluşturmak için tüm projelerimizi ona göre düzenliyoruz. Bugün de hafta etkinlikleri kapsamında ailelerimizle buluştuk. Yemeğe katılım gösteren ailelerimize ve Sayın Kaymakamımız Ali Cergibozan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

(AG-AH-

19.05.2012 13: 54: 36

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beydağ Belediyesi'nden Engelli Ailelerine Öğle Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement