Beypiliç'ten Dev Organizasyon - Son Dakika
Yerel

Beypiliç'ten Dev Organizasyon

Beypiliç\'ten Dev Organizasyon

Beyaz et sektörünün Türkiye'de önde gelen firmalarından Beypiliç AŞ., At Yaylası'nda düzenlediği sünnet şöleninde 60 çocuk sünnet ettirilirken, 20 bin kişinin katıldığı piknikte vatandaşlar düzenlenen konser ve animasyon gösterileriyle doyasıya...

01.07.2012 15:59

Beyaz et sektörünün Türkiye'de önde gelen firmalarından Beypiliç AŞ., At Yaylası'nda düzenlediği sünnet şöleninde 60 çocuk sünnet ettirilirken, 20 bin kişinin katıldığı piknikte vatandaşlar düzenlenen konser ve animasyon gösterileriyle doyasıya eğlendi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleninde Beypiliç'te çalışan personelin çocukları sünnet ettiriliyor. Bu yılda 60 çocuk sünnet ettirilirken, düzenlenen dev piknikte vatandaşlar gönlünce eğlenerek zaman geçirdiler. Piknikte 5 ton beyaz et vatandaşlara ikram edildi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren piknik alanına akın eden vatandaşlar At yaylasını adeta insan seline çevirdiler. Konserlerin düzenlendiği piknik alanında vatandaşlar aileleri ile birlikte güzel bir gün geçirdiler. Ankaralı Namık'da söylediği şarkılarla vatandaşları coşturdu. Küçük çocuklar için düzenlenen oyunların yanında, uçurtma şenliği de pikniğe katılanlara hoş vakit geçirtti. Ayırca piknik'te katılımcılara 5 ton tavuk ikram edilerek bu alanda da bir rekor kırılmış oldu. Halk oyunları gösterilerine katılan vatandaşlar oyunlar oynayarak pikniğin tadını çıkardı.

(UU)

01.07.2012 15: 39: 04

TSI

NNNN - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beypiliç'ten Dev Organizasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement