Beyşehir'de Ak Parti Kazandı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Ak Parti Kazandı

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Beyşehir Belediye Başkanlığı'nı, adayları Murat Özaltun'un kazandığını söyledi.

31.03.2014 00:02  Güncelleme: 17:32

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Beyşehir  Belediye Başkanlığı'nı, adayları Murat Özaltun'un kazandığını açıkladı.

Huğlu, yaptığı açıklamada, Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde AK Parti adayı Murat Özaltun'un belediye başkanlığını kazandığını kaydetti.

Nazif Huğlu, "Öncelikle partimize, adayımıza destek veren tüm Beyşehirli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Şu an itibariyle sandıkların büyük bölümü açıldı. AK Partimiz resmi olmayan sonuçlara göre yaklaşık bin 900 oyla öndedir. Beyşehirimize memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz."dedi.

-Murat Özaltunun özgeçmişi

Murat Özaltun, 1976 yılında Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Bayat köyünde doğdu. İlkokulu Bayat köyünde, orta ve lise tahsilini Konya'da tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi Mühendisliği Bölümü'nden mezun olup Yalova Karamürsel Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda deniz asteğmeni olarak vatani görevini tamamladıktan sonra Konya'nın bir doğalgaz şirketinde proje mühendisi olarak çalıştı. Daha sonra bir döküm sektöründe yer alan bir firmada Proses Mühendisliği görevinde bulundu. Son olarak Konya Çimento Fabrikası'nda üst yöneticilik görevlerinde bulundu. Özaltun, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Ak Parti Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement