Bilki-Der'den Başkan Doğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bilki-Der'den Başkan Doğan'a Ziyaret

Bilki-Der\'den Başkan Doğan\'a Ziyaret

Kısa adı BİLKİ-DER olan Bilim ve Kitap Dostları Derneği, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

03.05.2014 18:53

Kısa adı BİLKİ-DER olan Bilim ve Kitap Dostları Derneği, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

BİLKİ-DER Başkanı ve aynı zamanda Kocaeli Vali Yardımcısı olan Şükrü Çakır, dernek yönetim kurulu üyeleri Nermin Tol, Dr. Osman Poyraz, Fatma Dilber, Aysun Dilber, Seyfettin Karamızrak, Kenan Sağlam, Orhan Okuyucu ve Temel Fidanın katılımlarıyla gerçekleşen ziyaret çok samimi sıcak bir ortamda gerçekleşti. BİLKİ-DER'e katkı ve destekler için Başkan Doğan'a teşekkür eden Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, "Bilim ve kitap dostları olarak çok ağır bir sorumluluğun altına girdik. Sizlerin desteğiyle de çok kısa zamanda çok güzel aşamalar kat ettik. Kapanca Sokakta sizlerin sayesinde güzel bir yere kavuştuk. Derneğimiz tarihi sokağa hareket getirdi. Kütüphanemizin ziyaretçi sayısı ve üye sayımız her geçen gün artıyor. Bu çalışmalarda ki ilk hedefimiz "Kocaeli Okuyor" projemizi hayata geçirmek, ikinci hedefimiz ise Kocaali'yi araştırma ve geliştirmede pilot bölgesi haline getirmektir. Bu amacımıza ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur" dedi.

BİLKİ-DER ziyaretinden büyük mutluluk ve şeref duyduğunu belirten Başkan Doğan ise, "Öncelikle böyle anlamlı bir projeye öncü olduğunuz, hayat verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Benim de sizlerle, okuyucularımızla paylaşmak istediğim birçok kitabım var, onları da en kısa zamanda kütüphanenize teslim edeceğim. Artık devir bilgi devri ve bu bilgiyi elinde tutan her zaman şampiyon olur. İzmit Belediyesi olarak yeni dönemde şehrimizi Bilgi Teknolojileri Şehri yapmayı planlıyoruz. Bunun için oluşturulmuş çok büyük projelerimiz var. Siz bu maçta kafa yoruyorsunuz, bizlerde kafa yoruyoruz, Zaman zaman birlikte kafa yoracağız ve İzmitimizi büyüteceğiz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilki-Der'den Başkan Doğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement