Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü, Sarı, Köy Okullarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü, Sarı, Köy Okullarını Ziyaret Etti

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü, Sarı, Köy Okullarını Ziyaret Etti

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, köy okullarını ziyaret etti.

09.05.2014 15:39

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı,  köy okullarını ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Genç ilçesinin en ücra noktasında bulunan 5 köy okulunu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle görüştü.

Genç ilçesine bağlı Alaattin, Çaybaşı, Eskibağ Çöğürlü, Gündoğdu Yeniçağ, Harmancık ve Yatansöğüt köy okullarını ilçe milli eğitim müdürü Süleyman Bulut ile birlikte ziyaret eden Sarı, okulların sorunlarını yerinde tespit etti. Gittiği köy okullarında görevli öğretmen ve öğrencilerle de görüşen Sarı, şöyle dedi:

"Eğitim bizim için vazgeçilmezdir. İlimiz sınırlarında bulunan tüm okulları imkanlarımız dahilinde ziyaret ediyoruz. Bingöl'e geldiğim günden beri her fırsatta köy okullarımızı ziyaret ediyorum. Buradaki amacımız öğretmenlerimizin moralini yüksek tutmak, öğrencilerimizi dinlemek ve eğitim kalitesini artırmaktır. Ayrıca, her çocuğumuza eğitim ve öğretim için gerekli olan imkanları sağlamak istiyoruz. İlimizin özellikle en ücra köylerinde eğitime gönül vermiş, İlimizin eğitimi adına canla, başla çalışan öğretmenlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum." - Bingöl

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü, Sarı, Köy Okullarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement