Bisiklet Turu Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Bisiklet Turu Düzenlendi

Bisiklet Turu Düzenlendi

Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği’nin ortak çalışması olarak “Avrupa Hareketlilik Haftası” kapsamında şehir içi bisiklet turu düzenlendi.

21.09.2015 18:46

Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği'nin ortak çalışması olarak "Avrupa Hareketlilik Haftası" kapsamında şehir içi bisiklet turu düzenlendi.

Tur, yaşanabilir daha temiz bir kent için; çevre kirliliğini, karbon salınımını ve gürültüyü azaltmak, trafiği kent merkezinde hafifletmek, park problemini azaltmak ve kısa-orta mesafe ulaşımının daha rahat sağlanabilmesi için bisiklet kullanımını artırmak, toplu ulaşım alternatiflerini teşvik etmek amacıyla, Bartın Valiliği öncülüğünde yapıldı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binası önünden başlayan, Kemerköprü-Yukarı Çarşı-Hamam Sokağı-Asma-Kavaklı-Yalı-İnkum Kavşağı-Çevre Yolu ve yine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binası şeklinde gerçekleştirilen yaklaşık 6 kilometrelik bisiklet turuna Vali Seyfettin Azizoğlu, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, Vali Yardımcısı Mesut Gençtürk, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bisiklet Turu Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement