Bodrum'da Satranç Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Satranç Turnuvası Sona Erdi

Bodrum\'da Satranç Turnuvası Sona Erdi

Bodrum Belediye Başkanlığı Kupası 13. Geleneksel Satranç Turnuvası, Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda yapıldı.

06.05.2014 13:19

Bodrum Belediye Başkanlığı Kupası 13. Geleneksel Satranç Turnuvası, Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda yapıldı.

Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde 192 sporcunun katıldığı ve iki gün süren şampiyonada satranççılar kıyasıya mücadele etti. Şampiyonada dereceye girenlere ödüllerini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon verdi.

Kategorilerinde ilk üç dereceye giren sporcular şöyle oluştu: Miniklerde Arda Uzgur, Alperen Arda Akpınar ve Sefa Gürdal. Küçüklerde Mert Özadenç, Mert Dülger ve Oğuz Utku Bölükbaşı. Yıldızlarda Barış Acar, Deniz Özaydın ve Başak Acar. Gençlerde Onur Şahin, Ali Eren Aykol ve Ataberk Altuntaş. Büyükler ise Orhun Atabey Taslak, NinoKalandadze Kalaycı ve Deniz Çağan Çevik.

Bodrum Belediye Başkanlığı Kupası 13. Geleneksel Satranç Turnuvası'nda en büyük sporcunun Atilla Dülger ve en küçük sporcu da 7 yaşındaki Çınar Akman oldu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Satranç Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement