Boğulmaktan Dalgıç Polisler Kurtardı - Son Dakika
Yerel

Boğulmaktan Dalgıç Polisler Kurtardı

Boğulmaktan Dalgıç Polisler Kurtardı

Serinlemek için girdiği sulama kanalında kaybolan 14 yaşındaki çocuk, dalgıç polisler tarafından kurtarıldı.

03.07.2014 18:00

Serinlemek için girdiği sulama kanalında kaybolan 14 yaşındaki çocuk, dalgıç polisler tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Gülbahçe Mahallesi'nde ismi henüz belirlenemeyen 14 yaşındaki çocuk, DSİ'ye ait sulama kanalında yüzerken kayboldu.

Kanalda yüzen diğer kişilerin haber vermesi üzerine Sualtı Grup Amirliği'nin dalgıç polisleri ve Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı CANKUR ekipleri, yaklaşık 20 dakika süren aramada çocuğu buldu.

Vatandaşların da yardımıyla kanaldan çıkarılan ve ambulansta ilk müdahalesi yapılan çocuk, özel bir hastaneye kaldırıldı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Boğulmaktan Dalgıç Polisler Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement