Bolu'da Kurban Bayramı - Son Dakika
Yerel

Bolu'da Kurban Bayramı

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: "Kurban bağışlarını aşevine yapanlara teşekkür ediyorum"

05.10.2014 15:31

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kurban bağışlarını aşevine yapanlara teşekkür etti.

Yılmaz, ihtiyacı olan vatandaşlara yıl boyunca yemek veren belediyenin aşevine yardım yapanlara teşekkür etti.

Aşevi personelini de tebrik eden Yılmaz, "Bağışlar, en iyi şekilde değerlendirilerek, gerçekten ihtiyacı olanlara en iyi şekilde ulaşacak. Bolu Belediyesi, ihtiyacı olanlara yıl boyunca AŞ veriyor ve dolayısıyla böyle bir hizmet için çalışan aşevine kurban payı veren vatandaşlarımızı kutluyoruz. Allah bütün vatandaşlarımızdan razı olsun" şeklinde konuştu.

Yılmaz, yeni bir uygulamanın daha başlatıldığını ifade ederek, "AİBÜ'de okuyan 150 kız ve 150 erkek öğrencimiz için misafirhane açtık. Bu misafirhanelerde de öğrencilerimize yıl boyunca yemek verilecek. Dolayısıyla hem ihtiyacı olan vatandaşlarımıza hem de onların çocuklarına destek veren insanlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yardımların en iyi şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını anlatan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bayramda herkes kendi işiyle uğraşırken burada bizim personelimiz görev başındalar, onlardan da Allah razı olsun. Kurban Bayramı'nda şu anda evinden yurdundan ayrılmış birçok insanımız, kardeşimiz var. Allah onlara da bir dahaki bayramda inşallah yuvalarında barış ve mutluluk içinde bayram geçirmelerini nasip etsin. Kan gölüne dönen coğrafyamızın birçok yeri inşallah Kurban Bayramı ile huzura ersin ve bundan sonra insan kanı akmasın.

Bayram boyunca açık olacak aşevine, vatandaşlarımız kurban payı bağışında bulunabilir." - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bolu'da Kurban Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement