Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan antrenmana, salonda çalışan Uğurcan katılmazken, Mustafa ve Bourceanu ise koşu yaptı.
Antrenman sonrası, Portekizli oyuncu Bosingwa'ya 32'nci yaş günü sebebiyle teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından doğum günü kutlaması yapıldı.
Bosingwa için kesilen pastayı ilk olarak takım arkadaşı olan savunma oyuncusu Mustafa kendisine ikram etti. Teknik heyet ve futbolcular daha sonra Bosingwa'nın doğum gününü kutladı.
Portekizli oyuncu, kendisi için yapılan doğum günü kutlaması sebebiyle büyük mutluluk duyduğunu söyledi. - Trabzon
Son Dakika › Yerel › Bosingwa'ya Doğum Günü Kutlaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.