Bozüyük'te İhtiyaç Sahipleri Yararına Kermes - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te İhtiyaç Sahipleri Yararına Kermes

Bozüyük\'te İhtiyaç Sahipleri Yararına Kermes

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Köprü Kültür Araştırma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından ihtiyaç sahipleri için kermes düzenlendi.

14.11.2015 15:03

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Köprü Kültür Araştırma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından ihtiyaç sahipleri için kermes düzenlendi.

Kermes açılışında konuşan Semerkand Bozüyük Temsilcisi İsmail Durmuş, "Semerkand olarak yapmış olduğumuz bu hayra davet kermesinde yapmış olduğumuz hizmetlerde derneğimizin faaliyetlerini insanlarımıza daha iyi anlatabilmek, gençlerimizi kötü alışkanlıklar ve kötü hallerden kurtarabilmek için yapmış olduğumuz bu faaliyetlerin bir şekilde maddi kaynağa ihtiyacı oluyor. Bunları da bu şekilde kermes açarak sizlerin yaptığı yardımlarla karşılamaya çalışıyoruz. Bu kermesimize vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Ardından yapılan dualar eşliğinde hayra davet kermesinin açılışı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından açıldı. Açılışın ardından Başkan Bakıcı ve beraberindekilerin kermesi gezmesi ve yapılan ikramların ardından program sona erdi. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu kermese yaptıkları bağışın ardından hayırlı olması temennisiyle programdan ayrıldılar. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te İhtiyaç Sahipleri Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement