Bozüyüklü Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bozüyüklü Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı

Bozüyüklü Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen programla bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.

08.10.2013 15:15

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen programla bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bozüyük Muhtarlar Derneği lokalinde yapılan toplantıya, İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Erol Bandırmalıoğlu, Yol Şube mühendisi Gökhan Yahşi, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Demirci, İl Genel Meclis üyeleri Nail Dağlı, Erol Duğan, Zeki Uyanık, köy ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda, İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Erol Bandırmalıoğlu, köylerde yapılan ve yapılacak inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi, muhtarların bu konudaki görev ve sorumluluklarından bahsetti. Köylerin yaşayan vatandaşların zor durumda kalmamaları için uymaları gereken kurallar ve izlenmesi gereken yollar konusunda bilgilendirme yapan Bandırmalıoğlu, köylerde bulunan birçok eski binanın tehlikeli yapılar olduğunu ve bu evlerin tespit edilerek bildirilmesi durumunda şayet bina sahibi ilgilenmiyorsa yıkılabileceğini söyledi.

İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Demirci tarafından da, birçok köye kurulan ve randıman alınamayan su arıtma cihazlarının durumu hakkında bilgi verildi.

Yol sorunlarıyla ilgili olarak da Yol Şube mühendisi Gökhan Yahşi'ye sıkıntılı yollarla ilgili bilgi verilerek yardım istendi.

Toplantının ardından konuklar ve muhtarların katımıyla öğle yemeği yenildi. Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Tam, toplantının muhtarların bilgilenmesi açısından faydalı olduğunu söyleyerek emeği geçenlere ve katılım gösterenlere teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyüklü Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement