Bü Erasmus Plus'a Kabul Edildi - Son Dakika
Yerel

Bü Erasmus Plus'a Kabul Edildi

Bü Erasmus Plus\'a Kabul Edildi

Bartın Üniversitesi ERASMUS Plus öğrenci ve öğretim elemanı değişim programına kabul edildi.

12.12.2013 14:36

Bartın Üniversitesi ERASMUS Plus öğrenci ve öğretim elemanı değişim programına kabul edildi.

Programla Bartın Üniversitesinde öğrenci ve öğretim üyesi hareketliliğine mevcut bütçenin iki katı kaynak ayrılacak. Öğrenci staj hareketliliği de çok daha yüksek bütçelerle gerçekleştirilecek.

Bartın Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, "2014 - 2020 dönemi için Erasmus High Education (ECHE) kapsamında ERASMUS Plus öğrenci ve öğretim elemanı değişim programına kabul edildi. Bu program sayesinde öğrenci ve öğretim üyesi hareketliliğine 2014 yılından itibaren mevcut bütçenin iki katı kaynak ayrılacak. Ayrıca öğrenci staj hareketliliği, uluslararası düzeyde faaliyet gösteren araştırma ve sanayi kurumlarıyla çok daha yüksek bütçelerle gerçekleştirilecek" denildi.

Bartın Üniversitesinin 2013 yılında öğrenci ve öğretim üyesi hareketliliğinde yüzde 90 performans göstermiş olmasının bu programa katılmasında etkili olduğunu belirten Bartın Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Halil Barış Özel, "Koordinatörlüğümüzün yapmış olduğu 5 aylık çalışma sonucunda Üniversitemiz Erasmus Plus programına 23. sıradan katıldı. Avrupa Birliği Bakanlığına yaptığımız başvuruda ve her ay gerçekleştirilen inceleme ve değerlendirme toplantılarında Bartın Üniversitesini benimle birlikte, Koordinatörlülüğümüz idari personeli Talha Yüce temsil etti. Bu programa katılmamızda desteklerinden dolayı üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan'a teşekkür ediyoruz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bü Erasmus Plus'a Kabul Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement