Bü, Gemi İnşa Entegre Sektör Analizi Ekibi Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Bü, Gemi İnşa Entegre Sektör Analizi Ekibi Kahvaltıda Buluştu

Bü, Gemi İnşa Entegre Sektör Analizi Ekibi Kahvaltıda Buluştu

Bartın Üniversitesi ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı işbirliğiyle oluşturulan 'Batı Karadeniz Gemi İnşa ve Entegre Sanayi Sektör Analizi" projesi kapsamında ekip üyeleri kahvaltıda bir araya geldi."

16.03.2013 17:05

Bartın Üniversitesi ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı işbirliğiyle oluşturulan 'Batı Karadeniz Gemi İnşa ve Entegre Sanayi Sektör Analizi" projesi kapsamında ekip üyeleri kahvaltıda bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltı programına, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mete Gündoğan, Prof. Dr. Azize Toper Kaygın, Prof. Dr. Ali Naci Tankut, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Karayılmazlar ve katıldı.

Proje hakkında konuşan Proje Başkan Vekili Prof. Dr. Mete Gündoğan, kümelenme ve ürün geliştirme çalışmalarının başlamasını istediğini söyledi. Rektör Yardımcısı Gündoğan, " Bugün, 'Batı Karadeniz Gemi İnşa ve Entegre Sanayi Sektör Analizi' projesi ekip üyeleri olarak bir araya gelip son bir değerlendirme yapmak istedik. Bu projeyi ekip üyelerimizi çeşitli yerlere göndererek, projemizi oralarda sunacağız. Bu çalışmanın akabinde bölgemizde gemi inşa sektöründe kümelenme ve ürün geliştirme faaliyetlerinin başlamasını istiyoruz. Ayrıca Bartın'ın geleneksel tekne türü olan çektirme türü teknelerin tasarımının yapılarak belirli bir seviyeye getirilmesini umuyoruz. Biz bunu Üniversitemize kazandırıp bölgemize has ürünlerin 'Boat Show'larda yer almasını sağlayacağız. İnşallah bu projeyle bölgemizin kalkınması açısından önemli adımları atmış oluruz. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Ardından konuşma yapan Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, yönetim tarzlarında işlerin kolaylaştırması ve destek olma anlayışının hakim olduğunu söyledi. Rektör Ramazan Kaplan, 'Batı Karadeniz Gemi İnşa ve Entegre Sanayii Sektör Analizi' projemiz kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. İşte Üniversite dediğimiz şey budur. Bu proje nitelikli bir hal almıştır. Bundan sonra sizlerden bu projenin uygulanması noktasında harekete geçmenizi bekliyorum. Üniversitemiz bu tür çalışmalara her türlü desteği vermeye hazırdır. Bizim yönetim tarzımızda işleri kolaylaştırmak ve destek olmak anlayışı hakimdir. Bundan sonra sizlerden daha çok projeler bekliyorum" dedi. Kahvaltı sonunda proje ekibi olarak Rektör Kaplan'a bir karikatür hediye edildi.

(SA)

16.03.2013 16: 44: 00

TSI

NNNN - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bü, Gemi İnşa Entegre Sektör Analizi Ekibi Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement