Bü Şampiyonlarını Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Bü Şampiyonlarını Ödüllendirdi

Bü Şampiyonlarını Ödüllendirdi

Bartın Üniversitesi’nde geleneksel hale gelen “Bartın Üniversitesi Spor Ödülleri” bu yılda sahiplerini buldu.

27.05.2016 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Üniversitesi'nde geleneksel hale gelen "Bartın Üniversitesi Spor Ödülleri" bu yılda sahiplerini buldu. 2015-2016 akademik yılında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporcu ve takımlar ödüllendirildi. Karate Takımı'nın gösterisiyle başlayan etkinliğin açılış konuşmasını yapan Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, sporcuların aldıkları başarılarla hem üniversitelerinin hem de ülkemizin ismini gururla taşıdıklarını söyledi.

Rektör Kaplan, "Öğrencilerimiz hem ulusal hem de uluslararası alanda önemli başarılar elde ediyor. Üniversitemiz sporcularına verdiğimiz destek bu şekilde karşılığını bulması milletimiz adına mutluluk vericidir. Sporcularımızın bu başarılarını önümüzdeki dönemlerde de arttırarak devam ettireceğine inanıyorum" dedi.

Bartın Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Halil İbrahim Yıldız da öğrencilerin azmiyle katıldıkları tüm müsabakalardan dereceyle dönmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Üniversite Sporları Federasyonu müsabakaları başta olmak üzere birçok alanda spor oyunlarına katılıyoruz. Burada elde edilen dereceler ile ulusal ve uluslararası alanda üniversitemizin isminin duyulmasına katkı sağlıyoruz" diye konuştu.

12 TAKIM VE SPORCULARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren takım ve sporcularına ödülleri verildi. Geride bırakılan akademik yıl içerisinde birçok başarıya imza atan Bartın Üniversitesi karate, boks, dart, bocce, tekvando, güreş, bilek güreşi, bayan voleybol, erkek voleybol, bayan basketbol, erkek basketbol ve erkek futbol takımları kupalarını kaldırırken, sporcular da madalyalarını aldı. 8'inci Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen müsabakalarda dereceye giren takımların ödüllerinin de verildiği törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Naci Tankut, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, Ulus'a Hizmet Vakfı Başkanı Ziya Çelik, Genel Sekreter Erturan Asiloğulları akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bü Şampiyonlarını Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement