Bucak Osb'ye Doğalgaz - Son Dakika
Yerel

Bucak Osb'ye Doğalgaz

Bucak OSB Müdürü Özdemir: "Fabrikalarımızın kullanabilmesi için doğalgaz hattı proje çalışmalarına başladık"

04.03.2014 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bucak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Muzaffer Özdemir, doğalgaz hattı projesi için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Bucak OSB Müteşebbis Kurulu Toplantısı, Burdur Valisi Nurettin Yılmaz başkanlığında yapıldı.

Toplantıda konuşan Özdemir, Bucak OSB'de 33 fabrikanın üretimde, 18 fabrikanın inşaat halinde ve 29 fabrikanın da proje aşamasında olduğunu belirtti.

Bucak'a sanayi yatırımlarının gelebilmesi için tüm altyapı eksiklerinin giderilmesi için yoğun gayret gösterdiklerini aktaran Özdemir, şöyle konuştu:

"Bucak OSB'de fabrikalarımızın kullanabilmesi için doğalgaz hattı proje çalışmalarına başladık. Proje çalışmasının ardından ihaleye çıkılacak ve en kısa sürede doğalgaz hattı döşenecektir. İnşallah 2014 yılı içerisinde mevcut fabrikalarımız doğalgaz imkanına kavuşacaklar. Tüm bu çalışmalarımız tamamlandığı zaman OSB'nin görünümü ve altyapısı daha güzel ve yatırım yapılabilir hale gelecektir."

Toplantının ardından Vali Yılmaz, Bucak OSB Müteşebbis Heyeti'nde 5 yıl görev yapan Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz ile Hasan Kurt, Sabri Uçan, Mustafa Tulum, Kemal Kart, Muzaffer Yanıkara, İbrahim Sarı,Erdal Kaplan, Mehmet Erk, Hasan Kurt ve Kadir Akbulut'a teşekkür plaketi verdi. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bucak Osb'ye Doğalgaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement