Budama Kursunu Başarıyla Bitirenlere Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Yerel

Budama Kursunu Başarıyla Bitirenlere Sertifikaları Verildi

Budama Kursunu Başarıyla Bitirenlere Sertifikaları Verildi

Karaman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliği ile açılan “Meyve Ağaçlarında Budama” eğitiminde başarılı olan 25 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

26.02.2014 15:45

Karaman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliği ile açılan "Meyve Ağaçlarında Budama" eğitiminde başarılı olan 25 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Törene, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Mehmet Öztiryaki ile İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ve sertifika alacak olan kursiyerler katıldı.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, eğitimin yaşı olmadığını belirterek, kursiyerleri daha fazla nasıl meyve yetiştirebilirim gayretinde olmaları nedeniyle tebrik etti.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Mehmet Öztiryaki de, tarım sektöründe özellikle meyve yetiştiriciliğinde kalifiye eleman ihtiyacının arttığını ve bu kapsamda İl Milli Eğitim ve İŞ-Kur Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yürüttüklerini belirterek, amaçlarının Karaman üreticisinin kaliteli ve bol üretim yapmalarını temin ederek gelirlerinin yükseltilmesi olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından açılan kursu başarıyla bitiren 25 kursiyere sertifikalar müdürler tarafından törenle verildi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Budama Kursunu Başarıyla Bitirenlere Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement