Burç Öğrencilerine Cimnastikte 16 Madalya - Son Dakika
Yerel

Burç Öğrencilerine Cimnastikte 16 Madalya

Burç Öğrencilerine Cimnastikte 16 Madalya

Özel Burç Çukurova İlk ve Orta Okulu Cimnastik Kulubü, Adana seçmelerinde, 5 altın, 8 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

13.04.2013 10:24  Güncelleme: 10:46

Özel Burç Çukurova İlk ve Orta Okulu Cimnastik Kulubü, Adana okullar arası artistik cimnastik il seçmelerinde, minik kız, küçük kız, yıldız kız ve genç kız kategorilerinde 5 altın, 8 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Burç Çukurovalı öğrenciler, il genelinde dört kategoride 53 okulun takım halinde katıldığı artistik cimnastik il seçmelerinde, minik kız kategorisinde il 2.si olarak, 4 gümüş madalya kazandı. Küçük kız kategorisinde il 1.si olarak 4 altın ve 1 bronz madalya, Yıldız kız kategorisinde, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanırken, genç kız kategorisinde ise, 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya alma başarısın gösterdiler.

Ayrıca, jimnastik dalında yapılan seçmelerde dört kategoride yarışan Burç Çukurova İlk ve Orta Okulu Cimnastik Kulubü öğrencileri yıldız kız takımı, il genelinde okul sporları artistik cimnastik de ikinciliği, küçük kız takımı okul sporları artistik cimnastik birinciliği, minik kız takımı ise okul sporları artistik cimnastik ikinciliğini kazanarak üç kupa almayı başardılar.

Özel Burç Çukurova İlk ve Ortaokulu Müdürü İlhami Kara Adana okullar arası artistik cimnastik il seçmelerinde kazanılan başarıda, Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Cevahir ve Cimnastik Antrenörü Selma Çiftçi'nin büyük katkısı olduğunu belirtirken, "Derslerin yanında öğrencilerimize çeşitli spor dallarında da eğitim vererek, her alan da başarılı olmalarını

hedefliyoruz" dedi.

Okulun cimnastik antrenörü Selma Çiftçi ise, il genelinde yapılan yarışma ve kazanılan başarı hakkında yaptığı açıklamada, "Birinci olan öğrencilerimiz, Türkiye Cimnastik Şampiyonasında Adana'mızı temsil etmeye hak kazandılar. Spor Bakanlığının kontenjanına bağlı olarak öğrencilerimiz yarışmaya katılmak için heyecanla bekliyorlar" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burç Öğrencilerine Cimnastikte 16 Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement