Burger Kıng Rize'de Açıldı - Son Dakika
Yerel

Burger Kıng Rize'de Açıldı

Burger Kıng Rize\'de Açıldı

Dünya'da ve Türkiye'de Uluslararası restoran zinciri olarak fast food yiyeceğin en tanınmış markalarından olan burger kıng, Rize Deniz caddesinde düzenlenen görkemli bir çalışla hizmet vermeye başladı

25.06.2011 15:17

Açılışta konuşan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı," İlk kez Rize'mizde, ülke genelinde ailelerin ve gençlerin tercihi olarak tanınan burger kıng restoranlar zincirinin Rize Şubesini hep birlikte açmaktan mutluluk duymaktayız.

Dünyada ve ülkemizde marka olarak tanınan gıda ve başka sektörlerdeki markların şehrimizde şube açması, Rize'mizin ne kadar geliştiğinin bir göstergesidir.

Her ay bir uluslar arası marka şehrimizde hizmete girmekte, onlarca gencimize iş imkanı sağlamaktadır. Bu yatırımı şehrimize kazandıran burger kıng sahiplerini kutluyorum. Kendilerine hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum."dedi.

Açılışın ardında, Rize İl Müftüsü İlyas Serenli dua ederek, bu gibi aş ve işveren müesseselerin çoğalması dileğinde bulundu. Burger Kıng Rize Şubesinin açılışına Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turhan Talu, Rize eski Milletvekili Bayram Ali Bayramoğlu, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, İyidere Kaymakamı Mehmet Çağrı Özpolat, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Burak Çakıroğlu, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karavin, Müsiad Rize Başkanı Cem Temizel,

Tümsiad Rize Başkanı Abdulbaki Fil, İş adamları Ş.Ali Razıoğlu, Kenan Yelkenci, Muzaffer Örün, Yunus Köroğlu, Kamil Yıldız, Mehmet Çalışır, Mahmut Dabak, Tufan Rakıcıoğlu, Ahmet Özyürek ve Rize'de hizmet veren banka şubelerinin müdürleri, Rizeli çok sayıda esnaflarla birlikte burger kıng genel merkez üst düzey yöneticileri katıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Burger Kıng Rize'de Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement