Burhaniye'de Bahar Konseri Coşturdu - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Bahar Konseri Coşturdu

Burhaniye\'de Bahar Konseri Coşturdu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kültür ve Sanat Derneği Türk Halk Müziği Korosu’nun Bahar Konseri, izleyenleri coşturdu.

27.04.2014 15:04

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kültür ve Sanat Derneği Türk Halk Müziği Korosu'nun Bahar Konseri, izleyenleri coşturdu.

Zeki Selçuk'un şefliğini yaptığı koro, yurdun değişik yörelerinden türküler seslendirirken ayakta alkışlandı. Ahmet Akın Kültür Merkezi'nde, Kaymakam Osman Yenidoğan ve Belediye Başkanı Necdet Uysal ile yaklaşık 500 türkü severin izlediği konserde büyük coşku yaşandı. Konser öncesi bir konuşma yapan Kültür ve Sanat Derneği ikinci başkanı Erdal Şenay, katılımcılara teşekkür etti. 30 kişilik koronun seslendirdiği 24 türkü büyük ilgi gördü. Çok sayıdaki izleyici, türkülere eşlik etti. 26 kişilik koro ve 12 kişilik saz heyetinde, çeşitli meslek ve yaş gruplarından vatandaşlar yer aldı. Sunuculuğunu Rafet Solmaz'ın yaptığı konser sırasında, Harun Kocakurt'un sahnelediği zeybek oyunu da büyük alkış aldı. Kaymakam Osman Yenidoğan ve Belediye başkanı Necdet Uysal, konser sonunda şef Zeki Selçuk ve koro üyelerine teşekkür etti. Kaymakam Osman Yenidoğan, şef Zeki Selçuk'a buket verirken, Başkan Uysal da, koro üyeleri ve saz heyetine karanfil dağıttı. Dernek ikinci başkanı Erdal Şenay, Kaymakam Osman Yenidoğan ve Başkan Necdet Uysal'a teşekkür ederken, 8 Mayıs'ta da Türk Sanat Müziği Konseri'nin düzenleyeceğini söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Bahar Konseri Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement