Burhaniye'de Müdürden Okul Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Müdürden Okul Ziyareti

Burhaniye\'de Müdürden Okul Ziyareti

Balıkesir’in Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy, okulun fiziki durumunu yakından görmek ve öğretmenlerle tanışarak karşılıklı durum değerlendirmesi yapmak amacıyla Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.

25.02.2014 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy, okulun fiziki durumunu yakından görmek ve öğretmenlerle tanışarak karşılıklı durum değerlendirmesi yapmak amacıyla Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.

Eğitimin olmadığı yerde öğretimin de olmayacağını vurgulayan Talat Toy, meslek liselerinde başarı oranlarının biraz daha arttırılması gerektiğini söyledi. Okullara her türlü desteği sağladıklarını anlatan Müdür Talat Toy, okulun yeni binasının yapımına başlanacağını söyledi. Yeni okul binasının 2014-2015 Eğitim-Öğretim dönemine yetişeceği müjdesini veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat TOY, öğretmenlere tek tek sorular yönelterek hoş bir sohbet ortamı oluşturdu. Müdür Talat Toy'un ziyareti öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Müdürden Okul Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement