Bursa, Bağımlılığa Karşı Bilgilendirilecek - Son Dakika
Yerel

Bursa, Bağımlılığa Karşı Bilgilendirilecek

Bursa, Bağımlılığa Karşı Bilgilendirilecek

Yeşilay Bursa Şube Başkanı Raci Arvas, 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, bağımlılık ve zararlılarla mücadele konusunda Bursa’da tüm vatandaşları bilgilendirmek istediklerini söyledi.

02.03.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilay Bursa Şube Başkanı Raci Arvas, 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, bağımlılık ve zararlılarla mücadele konusunda Bursa'da tüm vatandaşları bilgilendirmek istediklerini söyledi.

Yeşilay Bursa Şubesi, 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle, Bursa'da binlerce kişiyi zararlı maddelerle mücadele konusunda bilgilendirmek için stant açtı. Fomara Meydanı'nda açılan stantta binlerce vatandaşa, sigara, alkol, kumar, madde ve teknoloji bağımlılığı konusunda aydınlatıcı broşürler dağıtıldı. Yeşilay Bursa Şube Başkanı Raci Arvas, Genel Sekreter Suat Arvas, yönetim kurulu üyeleri İrfan Altıkardeş, Dr. Serhat Yamalı, Dr. Yaşar Dursun Ay, Dr. Yusuf Ziya Leventoğlu, Ünal Mutlu ve Ali Peker'in katıldığı etkinlikte, çocuk ve gençlere kalem, not defteri, balon ve armadan oluşan çeşitli hediyeler de verildi. Bursalılar, 1 hafta boyunca sürecek etkinliğin ilk gününde, Yeşilay'dan beklentilerini konu alan anketleri de doldurdu. Yağan yağmura rağmen vatandaşlar, kurulan standa büyük ilgi gösterdi.

Sigara, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı olmak üzere zararlılarla ilgili tüm alanlarda vatandaşları bilinçli hale getirmek istediklerini ifade eden Yeşilay Bursa Şube Başkanı Mehmet Raci Arvas, Her yıl Türkiye'de uyuşturucu ve sigaradan yüz binlerce vatandaşın hayatını kaybettiğini söyledi. Alkol nedeniyle binlerce ailenin parçalandığını vurgulayan Arvas, "Geniş kitlelere ulaşarak halkı bu tür sonuçlardan kurtarmak istiyoruz. 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle Fomara Meydanı'nda açtığımız standımızla Bursalıların dikkatini çekmek istiyoruz. Ama zararlılarla mücadele, yılda bir haftaya sığdırılamayacak kadar önemli bir konu. Bizler Yeşilay olarak 365 gün boyunca mücadele veriyoruz. Gençlerimizin zararlı maddelerden korunması için, ailelerin parçalanmaması için yoğun çaba harcıyoruz. İnsanımıza, alkol ve uyuşturucu gibi zararlı maddelerin neden olduğu tahribatlardan sakınmaları yönünde güven aşılıyoruz. 1-7 Mart Yeşilay Haftası'nı da bu yönde büyük bir fırsat olarak görüyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa, Bağımlılığa Karşı Bilgilendirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement