Bursa'da "Başkan Mahallemizde" Projesi - Son Dakika
Yerel

Bursa'da "Başkan Mahallemizde" Projesi

"Başkan mahallemizde" projesi kapsamında Zafer, Atıcılar ve Namık Kemal mahallelerini ziyaret ederek muhtarlarla sohbet etti.

04.01.2012 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar,

"Başkan mahallemizde" projesi kapsamında Zafer, Atıcılar ve Namık Kemal mahallelerini ziyaret ederek muhtarlarla sohbet etti.

Dündar, ziyarette yaptığı konuşmada, şu ana kadar 66 mahalleyi dolaştıklarını, bu mahallelerin sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldıklarını belirtti. Dündar, şunları kaydetti:

"Mahallelerde özellikle asfalt ve çıkmaz sokaklarla ilgili çalışmaları yoğunlaştırıyoruz. Namık Kemal Mahallesi'ne bin 385 ton, Atıcılar Mahallesi'ne 185 ton, Zafer Mahallesi'ne ise 835 tonluk asfalt çalışması yaptık. Ayrıca okullarda tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için yoğun bir çalışma yürütüyoruz."

Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaburun ise Belediye Başkanı Dündar'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, "Zafer Mahallesi yıllardır alamadığı desteği son 10 yıldır alıyor. Eski Sokak'a kazandırdığınız parkta şimdi çocuklar oynuyor. Hizmetleriniz ve desteğiniz için mahallem adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

- BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da 'Başkan Mahallemizde' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement