Bursalı Şüca'nın Torunları Okçuluk Kulübünde Yetişecek - Son Dakika
Yerel

Bursalı Şüca'nın Torunları Okçuluk Kulübünde Yetişecek

Bursalı Şüca\'nın Torunları Okçuluk Kulübünde Yetişecek

Bursa İl Müftülüğü ve Erguvan Geçlik Derneği, ata sporu okçuluğu gençlere sevdirmek ve yaymak için "Okçuluk-Yay ve Zihgir" konulu konferans düzenledi.

28.09.2014 21:23

Bursa İl Müftülüğü ve Erguvan Geçlik Derneği, ata sporu okçuluğu gençlere sevdirmek ve yaymak için "Okçuluk-Yay ve Zihgir" konulu konferans düzenledi.

Bursa İl Müftülüğü ve Erguvan Geçlik Derneği, ata sporu okçuluğu gençlere sevdirmek için bir çalışma başlattı. Erguvan Gençlik Derneği bünyesinde kurulacak olan Okçuluk Kulübü gençlere ata sporumuzu öğretecek. Bursa İl Müftülüğü de, Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Okçuluk- Yay ve Zihgir" konulu konferans düzenledi. Konferansta Biga Kaymakamı Fatih Genel, okçuluğun tarihçesini ve inceliklerini anlattı.

Bursa İl Müftüsü Mehmet Emin Ay, "Müftülüğümüz bünyesinde kurduğumuz Erguvan Gençlik Derneği gençlerin ahlaki yönden desteklenmesi için ata sporumuz olan okçuluğu gençlerimize anlatacak. Bu konuda derneğimiz bünyesinde okçuluk kulübü kuracağız. Bu akşam okçuluk konusunda engin bilgiye sahip olan Biga Kaymakamı Fatih Genel bey konuyla ilgili bizleri aydınlatacak ve küçük bir gösteri yapacaktır. Ata sporumuz olan okçuluğun İslam tarihinde de çok önemli bir yeri var. Bursa'nın ünlü okçularından olan Bursalı Şüca'nın torunları bu kulüplerimizde yetişecektir" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursalı Şüca'nın Torunları Okçuluk Kulübünde Yetişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement