Burslarını Kermeste Çalışarak Hak Ediyorlar - Son Dakika
Yerel

Burslarını Kermeste Çalışarak Hak Ediyorlar

Burslarını Kermeste Çalışarak Hak Ediyorlar

Enderun Eğitim Derneği Kırşehir Şubesi ile Kırşehir Baciyan Derneği'nin işbirliğinde açılan kermeste aktif olarak görev alan lise ve üniversite öğrencileri, geliri kendilerine burs olarak dönen etkinliğe katkı sağlıyor.

17.05.2014 17:42

Lise ve üniversite öğrencileri, geliri kendilerine burs olarak verilen kermeste aktif görev alarak destek oluyor.

Enderun Derneği Kırşehir Şubesi ile Kırşehir Baciyan Derneği'nin işbirliğinde düzenlenen hayır kermesinde çalışan öğrenciler, evlerde hazırlanan yiyecek ve giyecek ürünlerinin satışına yardımcı oluyor.

Enderun Derneği Kırşehir Şube Başkanı Şükrü Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, derneğİn kurulduğu 1996 yılından itibaren her yıl lise ve üniversite öğrencileri için kermes düzenlediğini söyledi.

Cacabey Meydanı yanında açılan ve pazartesi günü sona erecek olan kermeste öğrencilerin de aktif görev alarak yetkililere yardımcı olduğunu belirten Koç, şöyle konuştu:

"Kermesimizden elde edilen gelir, yaklaşık 100 lise ve üniversite talebimize katkı sağlayacak. Hanımların evlerde hazırladığı yiyecekler, giyecek ve el işi ürünler ile esnafın katkısıyla sağlanan eşyaların satışı yapılıyor. Kermeste, geliri kendilerine burs ve yardım olarak dönecek olan lise ve üniversite öğrencileri aktif olarak görev alıyorlar. Satışa sunulan ürünlerin hazırlanması ve satışında yetkililerimize katkı sağlıyorlar" dedi.

Koç, perşembe günü açılan kermese vatandaşların  yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Burslarını Kermeste Çalışarak Hak Ediyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement