Büyükşehir Belediyesi 4. Kurtuluş Kupasında Mutlu Son - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi 4. Kurtuluş Kupasında Mutlu Son

Büyükşehir Belediyesi 4. Kurtuluş Kupasında Mutlu Son

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kurtuluş Kupası sona erdi.

25.12.2013 15:34

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kurtuluş Kupası sona erdi. 12 ayrı branşta düzenlenen, Su topu ve Taekwondo Turnuvası ile başlayan, Bocce, Dart, Güreş, Mangala Turnuvaları, Oryantring, Kros ve Bisiklet Yol Yarışları ile devam eden Kurtuluş Kupası, Atıcılık, Hentbol ve Eskrim Turnuvaları ile sona erdi.

Atıcılık Turnuvasında, Bedensel Engelli Tüfek kategorisinde Figen Şimşek, Kadın Tabanca kategorisinde Tuba Şahin, Erkekler Tabanca Kategorisinde Fazlı Soysal birinciliği aldı.

200 sporcunun katıldığı Hentbol Turnuvasında Erkekler kategorisinde Gaziantep Anadolu Lisesi, Kızlar Kategorisinde Abdülkadir Konukoğlu Sağlık Meslek Lisesi Birinci oldu.

Eskrim Turnuvasında da Genç Erkek Epe kategorisinde Mustafa Bağcı, Yıldız Kız Flöre Kategorisinde Zeynep Abacı, Yıldız Erkek Flöre Kategorisinde Sinan Denker, Küçük Kız Epe Kategorisinde Zehra Erkent birinciliği aldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl branş sayısı ve katılımcı sayısı artarak düzenlenen Kurtuluş Kupası 12 ayrı branşta yaklaşık 100 kategoride gerçekleştirildi. Kupanın ödülleri 26 Aralık 2013 Perşembe günü saat: 11.00'da Onat Kutlar'da düzenlenecek bir törenle verilecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi 4. Kurtuluş Kupasında Mutlu Son - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement