Çağdaş Yaşamlı Gençlerden Kitap Okuma Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Çağdaş Yaşamlı Gençlerden Kitap Okuma Etkinliği

Çağdaş Yaşamlı Gençlerden Kitap Okuma Etkinliği

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ödemiş Şubesi Gençlik Birimi, Çapacızadeli öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği yaptı.

29.04.2013 07:14

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ödemiş Şubesi Gençlik Birimi, Çapacızadeli öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği yaptı. Geçtiğimiz Mart ayında aynı okulda okul duvarlarını öğrencilerle birlikte boyayan gençler bu kez bağış olarak topladıkları çocuk kitaplarını Çapacızade İlkokulu'nda öğrenim gören öğrencilerle paylaşarak okumanın önemine dikkat çektiler.

Etkinliğe Gençlik Birimi üyeleri Fulya Seker, Canan Çalışkan, Umut Seçer, Ömer Şerif Erol, Ferhat Şahansoy katkı koydular. Okulun Müdür Yardımcısı Tayfun Bengi, Dernek Başkanı Ömer Akşahan, yönetim kurulu saymanı Sehavet Alp, burs komisyonu sorumlusu Kamuran Köymenoğlu ve emekli öğretmen Fatma Akşahan da etkinlikte çocuklarla yakından ilgilenerek, öğrencilerin kitaba ve okuma edimine ilişkin sorularını yanıtladılar.

Dernek Şube Başkanı Akşahan, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, okuma konusunda kendisinin de çeşitli okullarda söyleşi gerçekleştirdiğini belirterek, okuma sevgisinin ailede başlaması gerektiğini, günümüzde televizyon ve internetin kitap okuma alışkanlığının önündeki en büyük engel olduğunu söyledi. Benzeri çalışmaları diğer okullarda da sürdürmeyi istediklerini dile getiren Akşahan, okul müdür yardımcısı ve Eğitim-Sen Ödemiş temsilcisi Tayfun Bengi'ye teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çağdaş Yaşamlı Gençlerden Kitap Okuma Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement