Camiler ve Din Görevlileri Haftası" Etkinlikleri 13 Ekim'de Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Camiler ve Din Görevlileri Haftası" Etkinlikleri 13 Ekim'de Başlıyor

Camiler ve Din Görevlileri Haftası" Etkinlikleri 13 Ekim\'de Başlıyor

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde de "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleneceği bildirildi.

11.10.2014 12:08

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde de "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleneceği bildirildi.

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın 13-19 Ekim tarihleri arasında kutlanacağını aktaran Korkuteli Müftüsü Duran Turgut, etkinliklerin ana temasının "Cami ve Gençlik" olarak belirlendiğini belirtti. Müftü Turgut, "Bilindiği gibi, her yıl geleneksel olarak 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanması gereken haftanın bu yıl Kurban Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle 13-19 Ekim tarihlerine ertelenmişti. Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın bu yılki ana teması olarak 'Cami ve Gençlik' konusu üzerinde durulacak" dedi.

Turgut, İlçe Müftülüğü olarak hafta boyunca bir çok etkinlik düzenleneceğini ifade ederek, kutlamalarının 13 Ekim'de din görevlilerinin esnafa ve resmi kurumlara ziyaretlerle başlayacağını ve etkinlikler kapsamında camilerde gençlere yönelik sohbet düzenleneceğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Camiler ve Din Görevlileri Haftası' Etkinlikleri 13 Ekim'de Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement