Çanakkale Belediyesi'nin Acı Günü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çanakkale Belediyesi'nin Acı Günü

Çanakkale Belediyesi\'nin Acı Günü
22.03.2013 12:59

Çanakkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevli Süleyman İşleyen geçirdiği ani rahatsızlık neticesinde vefat etti.

Çanakkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevli Süleyman İşleyen geçirdiği ani rahatsızlık neticesinde vefat etti.

İşleyen için belediye önünde tören düzenlendi.

Törene Çanakkale Belediyesi Başkanı Ülgür Gökhan, belediye çalışanları ve İşleyen'in ailesi ile yakınları katıldı. Başkan Gökhan, "Belediyemiz büyük bir aile gibidir. Nasıl mutluluklarımızı, başarılarımızı bir arada paylaşıyorsak acılarımızı da hep birlikte paylaştığımız günlerden birini yaşıyoruz. Personelimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Törenden sonra Süleyman İşleyen, Yahya Çavuş Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından yeni mezarlığa defnedildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale Belediyesi'nin Acı Günü - Son Dakika


Advertisement