Çankırı'da Şube Başkanları Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Çankırı'da Şube Başkanları Toplantısı

Çankırı\'da Şube Başkanları Toplantısı

Çankırı İl İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı

22.10.2013 16:28

Çankırı İl İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, özellikle Avrupa Birliği (AB) fonlarına dikkat çekerek, "AB'nin ülkemize yönelik fonlarını takip ederek ilimizin bu fonlardan azami yararlanması, valiliğimizin temel hedeflerindendir. Bu kapsamda hibe çağrılarının izlenmesi, duyurulması, AB'ye yönelik toplantı ve etkinliklerin yoğun tutulması, proje hazırlayanlara destek olunması gibi hususları önemsemekteyiz" dedi.

Özcan, "Çankırı Geleceğini Planlıyor" toplantılarına değinerek, "Bildiğiniz üzere Çankırı'nın önümüzdeki yıllarda kalkınmasına yön vermek ve İstanbul ve Ankara'da bulunan hemşehrilerimizin görüşlerini almak üzere toplantılar düzenlenmiştir. Toplantıda sosyo-ekonomik potansiyel ve mevcut durum görüşülmüş olup geleceğe yönelik değerlendirme toplantısının Çankırı'da yapılması öngörülmüştür" diye konuştu.

Toplantıda İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Gazi Baykaler "Çankırı Geleceğini Planlıyor", Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyfettin Turan ise gençlere sunulan hizmetler hakkında bilgiler verdi. - Çankırı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çankırı'da Şube Başkanları Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement