ÇATOM Yeni Yerinde İlk Sergini Açtı - Son Dakika
Yerel

ÇATOM Yeni Yerinde İlk Sergini Açtı

ÇATOM Yeni Yerinde İlk Sergini Açtı

Viranşehir ÇATOM eski Derik Caddesi üzerinde bulunan yeni yerinde ilk sergi açılışını yaptı.

04.06.2014 11:32  Güncelleme: 12:27

Viranşehir'de ÇATOM tarafından düzenlenen serginin açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Turgut ile İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan katıldıDavetlilere sergi hakkında bilgi veren ÇATOM Sorumlusu Ruken Önen, aktif olarak beş kurslarının bulunduğunu kaydetti. Kuaförlük, takı-tasarım, bilgisayar, ev mefruşatı gibi kurslara yoğun ilgi gösterildiği söyleyen Önen, şunları kaydetti:"Şimdiye kadar birçok kurslar açtık. En son beş adet kursumuza toplam 90 kursiyer kaydettik. Yeni binamızda 4 etüt salonu, 50 kişilik konferans salonu, müzik atölyesi ve okul öncesi sınıfı var."

'KURSİYERLER PARA KAZANIYOR'

Önen sözlerinin devamında İstanbul'dan sipariş aldıklarını ve bu siparişlerden kursiyerlerin para kazandığını ifade etti. Ayrıca İstanbul'daki çarşılarda ürünlerinin sergilendiğini ve bu ürünlerin satışından elde edilen gelirin kursiyerlere eksiksiz bir şekilde dağıtıldığını ifade etti

'KAYMAKAMIMIZ ÇOK ÇABA SARF ETTİ'

Ruken Önen sözlerinin sonunda Viranşehir İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan'a teşekkür etti. Her zaman desteklerini esirgemediğini söyleyen Önen, "Desteklerinden ötürü arkadaşlarım ve kursiyerler adına kaymakamımıza teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

Sergilenen ürünleri çok beğendiğini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır da emeği geçenlere teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel ÇATOM Yeni Yerinde İlk Sergini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement