Çemişgezek'te 515 Aileye Kömür Yardımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çemişgezek'te 515 Aileye Kömür Yardımı Yapıldı

Çemişgezek\'te 515 Aileye Kömür Yardımı Yapıldı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ihtiyaç sahibi 515 aileye kömür yardımı yaptı.

07.01.2014 10:24  Güncelleme: 10:22

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi 515 aileye kömür yardımı yapıldı.

Çemişgezek Kaymakamlığı SYDV tarafından tespit edilen 515 aileye toplam 450 ton kömür ulaştırıldı. Kömür yardımları tespit edilen ailelerin evlerine kadar götürülerek teslim edildi. Gerçek ihtiyaçlı hanelerin belirlenebilmesi için önemli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Çemişgezek Kaymakamı Soner Kırlı, "İhtiyaçlı ailelerimizin tespiti için ciddi bir çalışma gerçekleştirdik. Köy ve mahalle muhtarlarımızın beyanları ve mütevelli heyetimizin tespitleriyle beraber, vakıf personelimizin hane incelemeleri sonucunda tespit edilen ihtiyaçlı ailelere yakacak desteği yaptık. Personelimiz mahalle ve köyleri gezerek kömürleri bizzat vatandaşlarımızın ikametlerine bıraktı. Vatandaşlarımıza hanelerinde mutlu, huzurlu sıcak bir kış diliyorum" dedi. - TUNCELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çemişgezek'te 515 Aileye Kömür Yardımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement