Çerkezköy Belediye Başkanı Akay'dan Servisçiler Odasına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Belediye Başkanı Akay'dan Servisçiler Odasına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Çerkezköy Belediye Başkanı Akay\'dan Servisçiler Odasına \'Hayırlı Olsun\' Ziyareti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yeni kurulan Tekirdağ Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

03.11.2022 14:45  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yeni kurulan Tekirdağ Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi M. Henifi Karataş ile birlikte Tekirdağ Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası'nı ziyaret eden Başkan Akay, Oda Başkanı Aşkın Gündoğdu ve yönetimi tarafından karşılandı.

Yeni kurulan Tekirdağ Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası'nın Çerkezköy ve Tekirdağ için hayırlı olması temennisinde bulunan Akay, ziyarette S ve J plaka sahibi servis esnafının talep ve önerilerini dinledi. Akay, Aşkın Gündoğdu ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

"DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ"

Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirten Tekirdağ Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Aşkın Gündoğdu, "Belediye Başkanımız Vahap Akay, her zaman her platformda servis esnafımızın en büyük destekçisi olmuştur. Bu vesile ile hem nazik ziyareti hem de destekleri için tüm servis esnafımız adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Akay, Tekirdağ Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Belediye Başkanı Akay'dan Servisçiler Odasına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement