Çerkezköy'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Çerkezköy\'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından terör olaylarında şehit olan polis ve askerler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

21.09.2015 16:17

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından terör olaylarında şehit olan polis ve askerler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında düzenlenen Mevlid-i Şerif programına Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kenan Çetin, Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Ordu, Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bayram ve çok sayıda Samsunlu katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Mevlid-i Şerif programında daha sonra Erkaynak Cami İmam Hatibi İlhan İlke tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Yeşil Cami İmam Hatibi Habip Önal ve Çerkezköy Belediyesi Cenaze İşleri Sorumlusu Eyüp Özdemir'in Kuran-ı Kerim tilavetleri ile devam eden Mevlid-i Şerif programı, ilahilerin okunması ve İlçe Müftüsü Yusuf Tuna'nın dualarıyla sona erdi.

Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, yaptığı duada vatanın, milletin birlik ve beraberliğinin daim olması, Türk milletinin kardeşliğinin ömür boyu sürmesi, ülkeyi bölmek isteyenlere fırsat verilmemesi temennisinde bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement