Çerkezköy Kaymakamı Kubilay: "Özel Sektörle İş Birliği İçinde Ciddi Çalışma Yaparak Talepleri... - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Kaymakamı Kubilay: "Özel Sektörle İş Birliği İçinde Ciddi Çalışma Yaparak Talepleri...

Çerkezköy Kaymakamı Kubilay: "Özel Sektörle İş Birliği İçinde Ciddi Çalışma Yaparak Talepleri...

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay Halk Eğitim Kampanyası çerçevesinde Türk Tekstil Vakfı, Türk Tekstil Vakfı METEM ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılacak olan kurslarla ilgili yetkililerle bir araya geldi.

20.03.2014 11:45

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay Halk Eğitim Kampanyası çerçevesinde Türk Tekstil Vakfı, Türk Tekstil Vakfı METEM ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılacak olan kurslarla ilgili yetkililerle bir araya geldi. Firmaların nitelikli eleman talep ettiğini dile getiren Kaymakam Kubilay, "Özel sektörle işbirliği içinde ciddi çalışma yapılarak talepleri karşılamayı amaçlıyoruz" dedi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Kaymakamlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Halk Eğitim Müdür Vekili Necmi Akman, Türk Tekstil Vakfı METEM Müdürü Tuğrul Selimoğlu, Türk Tekstil Vakfı METEM Müdür Yardımcısı Murat Kıroğlu, Türk Tekstil Vakfı temsilcisi Şennur Aldatmaz katıldı.

Toplantıda konuşma gerçekleştiren ve toplantının amaçlarından bahseden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "Toplantının ana gayesi tekstil sektörüne destek olmaktır. Firmalar nitelikli eleman talep etmektedir. Bununla birlikte Halk Eğitim Merkezi, Türk Tekstil Vakfı, Türk Tekstil Vakfı METEM, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde tekstil sektörüne destek olmak için Kaymakamlığımızın takibinde kurslar düzenlenecektir. Özel sektörle işbirliği içinde ciddi çalışma yapılarak talepleri karşılamayı amaçlıyoruz. Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü 13 özel sektör firması ile işbirliğini içeren 75 adet kurs programı teklifi sunuldu. Bu konuyu da takip ediyoruz" ifadelerini kaydetti.

Başlatılan Halk Eğitim Kampanyası'nda açılan kursların devlet-vatandaş işbirliğinin güzel bir örneği olduğunu ifade eden Kubilay "Amacımız vatandaşlarımıza bilgi ve beceri kazandırarak onları istihdam konusunda avantajlı konuma getirmek olacaktır. Devlet ve vatandaş arasında bir nevi köprü görevi gören bu kursların vatandaşlar arasında birlik ve beraberlik duygularını daha da güçlendireceğini, bunun yanı sıra sosyal hayatı da canlandıracağını ifade etmek istiyorum" açıklamalarında bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Kaymakamı Kubilay: 'Özel Sektörle İş Birliği İçinde Ciddi Çalışma Yaparak Talepleri... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement