Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, "Aday Olabilirim" - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, "Aday Olabilirim"

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, "Aday Olabilirim"

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı, son yapılan genel kurulda 5’inci kez Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı görevine seçilen Yaşar Kuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

22.01.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı, son yapılan genel kurulda 5'inci kez Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı görevine seçilen Yaşar Kuş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları ve partililerden oluşan AK Parti heyeti Yaşar Kuş ve yönetimi tarafından karşılandı. Yaşar Kuş'u tebrik ederek konuşmasına başlayan Alaettin Demirbağ, "Biz siyasi bir parti olarak tüm STK, ve kamu kurum kuruluşları ile iç içe olmak zorundayız. Bu kapsamda şoför esnafımızın da her zaman yanındayız. Bizim odalara bakış açımız hiçbir zaman siyasi olmamıştır. Biz tüm odalarımıza ve üyelerimize esnaf gözüyle bakıyoruz" dedi.

İzledikleri yollar ayrı olsa da tüm siyasi partilerin Türkiye'ye hizmet etmek için yola çıktıklarını ifade eden Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı'nın en geç yarına kadar açıklanacağını kaydetti. 'Bu yıl Tekirdağ'dan bu tarafa yürüyüş var mı?' diye konuşan Alaettin Demirbağ, Yaşar Kuş'un bu yıl ki Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı seçimlerinde aday olup olmayacağını sordu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar Kuş, "Alaettin Başkan, içimizden çıkmış birisidir. Şoför esnafının içinden çıkan birinin iktidar partisinin ilçe başkanı olması mutluluk vericidir" dedi. Siyasetin kolay bir iş olmadığını söyleyen Yaşar Kuş, "Siyaset zaman ister, maddiyat ister, koşturmak ister. Tabiki herkesin gönlünde bir siyasi parti yatar. Fakat ben başkanlığın boyunca hiçbir zaman siyaseti ön planda tutmadım. Çünkü odamız üyeleri içinde her partiden insan var" dedi.

Alaettin Demirbağ'ın bu yıl Tekirdağ'dan bu tarafa yürüyüş var mı?' sorusunu da yanıtlayan Yaşar Kuş, "Şuan önümde bir iki abim var. Eğer onlar aday olmazsa ve bana destek çıkarlarsa Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı'na aday olabilirim. Geçen dönem aday oldum fakat gereken desteği göremedim. Başarılı olamadık. İnşallah bu dönem iyi şeyler olacak" diye konuştu.

Sohbet havasında geçen ziyaret sonunda Şoförler Odası yönetimi ile AK Parti heyeti Dernek Binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, 'Aday Olabilirim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement