Ceyhan'da Karne Sevinci - Son Dakika
Yerel

Ceyhan'da Karne Sevinci

Ceyhan\'da Karne Sevinci

Adana’nın Ceyhan ilçesinde Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz öğrencilere karneleri ile çeşitli hediyeler dağıttı.

23.01.2015 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz öğrencilere karneleri ile çeşitli hediyeler dağıttı.

Ceyhan İlkokulu'nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz'un yanı sıra veliler de katıldı.

Kaymakam Ünlüsoy, okuma yazmayı öğrenen öğrencileri tebrik etti ve ardından öğrencilere karneleri ile sömestr tatilinde okumaları için kitap hediye etti.

Heyecanlı bir gün olduğunu belirten Başkan Alemdar Öztürk, öğrencilere, vatana ve millete faydalı olacak uzun eğitim sürecinde başarılar diledi.

Çeşitli hediyelerle birlikte karnelerini alan öğrenciler, ilçe Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz'a teşekkür ederek öğretmenleri için de iyi bir tatil geçirmelerini diledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceyhan'da Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement