Ceyhan'da Yks Öncesi Anlamlı Konser - Son Dakika
Yerel

Ceyhan'da Yks Öncesi Anlamlı Konser

Ceyhanlı gençlerin YKS öncesi stres atması için konser düzenleyen Belediye Başkanı Hülya Erdem, SMA’lı minikler için de destek çağrısı yaptı

10.06.2022 12:05  Güncelleme: 12:58

Ceyhanlı gençlerin YKS öncesi stres atması için konser düzenleyen Belediye Başkanı Hülya Erdem, SMA'lı minikler için de destek çağrısı yaptı

Ceyhan Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi Ceyhanlı gençlerin moralini yüksek tutmak için konser düzenledi. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı Bilal Sonses konserinde tüm öğrencilere başarılar dileyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, konser alanından çok önemli bir de çağrı yaptı.

Spinal Muskuler Atrofi (SMA) hastası çocukların yaşama tutunmalarına katkı sağlamanın önemine işaret eden Başkan Hülya Erdem, konser alanında aileleriyle birlikte bulunan Ceyhanlı minik SMA hastaları Aslı Aslan, Damla Fırat ve Muhammed Talha Zengin için hem Ceyhanlı hemşehrilerinden hem de sanatçı Bilal Sonses'ten destek istedi.

"EN BÜYÜK DESTEĞİ CEYHANLILARDAN ALIYORUZ"

Başkan Hülya Erdem, "Ceyhanımızda güleryüzü, mutluluğu, gülümsemeyi paylaşabiliyorsak, ülke olarak zor bir süreçten geçilirken bir nebze olsun sorunlarınızdan arındırabiliyorsak ne mutlu bize. Ceyhanımızda sizlerin desteğiyle rutin belediyecilik hizmetlerini de gerçekleştiriyoruz, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere de ayrıca önem veriyoruz. Gençlerimizin spor yapmalarına olanak sunmakla birlikte belediyemiz bünyesinde varlığını başarıyla sürdüren dershanemizle de gençlerimizi üniversite sınavlarına hazırlıyoruz. Tüm öğrencilerimize, gençlerimize hayat boyu üstün başarılar dilerim" dedi.

Başkan Erdem, ilçenin kültür ve sanatıyla Türkiye'ye adını daha çok duyuracağını, Ceyhan'ı hep bir adım öne çıkarma uğraşında en büyük desteği Ceyhanlı hemşehrilerinden aldığını sözlerine ekledi.

Konser sonunda Bilal Sonses'e teşekkür edip çiçek veren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhanspor ve Şimşekler Grubu Ceyhan taraftarlarına da atkılarını takdim etti.

Ceyhan\'da Yks Öncesi Anlamlı Konser
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ceyhan'da Yks Öncesi Anlamlı Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement