Ceyhan Kaymakamlığından 7 Engelliye Akülü Araba - Son Dakika
Yerel

Ceyhan Kaymakamlığından 7 Engelliye Akülü Araba

Ceyhan Kaymakamlığından 7 Engelliye Akülü Araba

Ceyhan ilçesinde kaymakamlık tarafından 7 engelli vatandaşa akülü araba hediye edildi.

11.10.2013 14:18

Ceyhan ilçesinde kaymakamlık tarafından 7 engelli vatandaşa akülü araba hediye edildi.

Kaymakam Gürbüz Karakuş, kaymakamlık önünde düzenlenen dağıtım töreninde, 7 engelli vatandaşın akülü araba kullanabilir raporları kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na müracaat ettiklerini bildirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gönderilen 7 akülü arabayı ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını ifade eden Karakuş, engelli vatandaşlara her zaman öncelik verdiklerini ve onları yalnız bırakmak istemediklerini, her zaman maddi ve manevi yardım sunmaya çalıştıklarını vurguladı.

Engelli vatandaşlara yardımların devam edeceğini altını çizen Karakuş, şöyle konuştu:

"Devletimiz sosyal devlet anlayışı içerisinde tüm vatandaşlarımıza hiçbir ayrım gözetmeksizin dil, din, ırk, mezhep, renk, siyasi tercihine bakmadan yardım eli uzatmayı amaçlamaktadır. Ceyhan'da gözümüzün gördüğü ulaşabildiğim tüm engelli vatandaşlarımız ile yoksul, yetim, öksüz kişi ve çocuklarımıza yardımcı olmak, sosyal devlet anlayışı içerisinde vardır. Bu anlamda yardımcı oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Benim ulaşamadığım, gözden kaçırdığım, kentimizde ve köylerimizde fakir fukara, yoksul, yetim, öksüz, ameliyat olması gereken ama ekonomik durumu iyi olmayan, hasta vatandaşlarımı lütfen bana ulaştırsınlar." - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ceyhan Kaymakamlığından 7 Engelliye Akülü Araba - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement