CHP İzmir, Seçim Startını Torbalı'dan Verdi - Son Dakika
Yerel

CHP İzmir, Seçim Startını Torbalı'dan Verdi

CHP İzmir, Seçim Startını Torbalı\'dan Verdi

Her ay farklı bir ilçede toplanan CHP İzmir İl ve İlçe Örgütleri, bugün de Torbalı'da yaptıkları toplantı ile yerel seçimlere hazırlanıyorlar.

24.09.2013 17:57

Her ay farklı bir ilçede toplanan CHP İzmir İl ve İlçe Örgütleri, bugün de Torbalı'da yaptıkları toplantı ile yerel seçimlere hazırlanıyorlar. Seçim stratejisinin belirlendiği toplantıya 30 İlçe Başkanı, İl Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları da katıldı. CHP İlçe Örgütü'nün hazırladığı sunumla başlayan toplantı basına kapalı gerçekleşti. Toplantı öncesi kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Ali Engin, İsmail Uygur'un adaylık süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Engin, "Belediye Başkanımızın aldığı ceza ile ilgili adaletsizliğin giderileceğine inanıyorum" dedi.

ENGİN, "UYGUR'A YAPILAN HUKUKSUZLUK GİDERİLECEKTİR"

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un uğradığı hukuksuzluğun giderileceğine inandığını belirten CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, "İsmail Uygur'u uzun yıllardan beridir tanırım. İlçe başkanlığı döneminden bilirim. Partimize önemli hizmetleri oldu, tırnakları ile kazıyarak belediye başkanı oldu. Başına gelen bu üzücü hukuksuzluğun giderileceğini düşünüyorum. Biz CHP İzmir Örgütü olarak kendisinin yanındayız. Umuyorum ki bu adaletsizlik giderilir ve İsmail Uygur 10 yıldır gerçekleştirdiği önemli yatırım ve hizmetlerine devam eder, Torbalı'mız daha da güzelleşir" dedi.

ENGİN, "HEDEFİMİZ 30 İLÇEDE BİRİNCİ PARTİ OLMAK"

İlçe Başkanları toplantısının her ay düzenli bir şekilde yapıldığını ve örgüt içi iletişimin hedeflendiğini belirten Engin, "İlçe başkanlarımızla sık sık bir araya gelip istişare toplantılarımızı yapıyoruz. Her ay farklı bir ilçede gerçekleştirdiğimiz toplantımızı bu ay Torbalı'da gerçekleştirdik. Özellikle sandık görevlendirmeleri ve seçim stratejimizi belirleyip önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanacağız. Hedefimiz 30 ilçenin tamamında birinci parti olarak çıkmak" şeklinde konuştu.

AKPINAR, "TORBALI'DA HEDEFİMİZ YÜZDE 70 İLE ÜÇÜNCÜ DÖNEM"

Toplantının ev sahipliğini gerçekleştiren CHP Torbalı İlçe Başkanı Faruk Akpınar, yaptığı açılış konuşmasında, "İl Yönetimimiz ve ilçe başkanlarımıza hoşgeldiniz dileklerimizi iletiyorum. Biz ayakta durduğumuz sürece İzmir ayakta kalacaktır. İktidarın bütün bel altı oyunlarına rağmen boyun eğmeyeceğiz. 30 ilçede hedefimiz 30 ilçenin tamamını almaktır. Bunu başaracak güce sahibiz. Torbalı'da da yüzde 60 ile seçim kazanacağımızı düşünüyorduk, ancak son gelişen olaylardan sonar hedefimizi yüzde 70 oldu" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İzmir, Seçim Startını Torbalı'dan Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement