CHP'li Akpınar: "Sandıkta Birleşelim, Karşıyaka'dan Ders Verelim" - Son Dakika
Yerel

CHP'li Akpınar: "Sandıkta Birleşelim, Karşıyaka'dan Ders Verelim"

CHP\'li Akpınar: "Sandıkta Birleşelim, Karşıyaka\'dan Ders Verelim"

Yerel seçimlere on gün kala çalışmalarını hızlandıran CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yalı Mahallesi'nde gece mitingi yaptı.

20.03.2014 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimlere on gün kala çalışmalarını hızlandıran CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yalı Mahallesi'nde gece mitingi yaptı. Akpınar gündüz saatlerinde ise Türk-İş Bölge Temsilciliği'ni ziyaret etti. Sendika yönetimi "Tüm üyelerimizle Akpınar'ı destekliyoruz" dedi. Yoğun tempoda yemek yemeye fırsat bulamayan CHP adayına, bir Karşıyakalı, evinin balkonundan çorba ikram etti.

BAYRAKLARLA KARŞILADILAR

Yalı Mahallesi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği gece mitingine yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Ellerinde bayraklarla CHP adayını karşılayan vatandaşlar, hep bir ağızdan 10'ncu Yıl Marşı'nı söyledi. Akpınar'ın sözleri sık sık alkış ve tezahüratlarla kesilirken, davul- zurna eşliğinde halay da çekildi.

SANDIKTA BİRLEŞELİM

Yalı Mahallesi sakinlerine seslenen Akpınar "CHP'nin ülke genelinde en fazla oyu aldığı ilçe Karşıyaka olacak. Bana atılacak her oyu namusum gibi koruyacağım ve sorumluluğunu taşıyacağım. Son on güne girdik. Daha önce bize oy atmayan ya da bu süreçte kafası karışık olanlar için kapı kapı gezelim. Hem kendimizi, hem de ülkenin ne halde olduğunu anlatalım. Kul hakkı yiyenlerden bu ülkeyi kurtaralım. Ortak derdimiz, ülkenin geleceğini çalanlardır. Sandıkta birleşelim ve gereken dersi Karşıyaka'dan verelim" dedi.

TÜRK-İŞ'TEN TAM DESTEK

Seçim çalışmaları kapsamında Türk- İş 3. Bölge Temsilciliği'ni de ziyaret eden CHP Karşıyaka adayı Akpınar'a sendika yönetiminden tam destek çıktı. Bölge Temsilcisi Hüseyin Karakoç, tüm üyelerle Akpınar'ı destekleyeceklerini söyledi. Karakoç "Akpınar'ın Karşıyaka'da rekor oyla seçileceğinden eminiz. Her apartmanda, sokakta onun için çalışacağız" dedi. Akpınar da örgütlü toplumun önemine değinerek, taşerona karşı mücadele edeceklerini söyledi.

ÇORBA İKRAM ETTİLER

Karşıyaka'yı sokak sokak gezen CHP adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Girne Bulvarı'nda esnaf ziyareti yaptı. Dükkan sahiplerinin sorunlarını dinleyen Akpınar, çözüm önerilerini sundu. Yoğun seçim temposunda yemek yemeye fırsat bulamayan Akpınar'a, bir vatandaş jest yaparak evinin balkonundan çorba ikram etti. Akpınar, bir süredir rahatsız olan ünlü yazar Tarık Dursun K'yı da sahildeki evinde ziyaret etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Akpınar: 'Sandıkta Birleşelim, Karşıyaka'dan Ders Verelim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • muallapsk: Dükkanların sorunları yıllardır dinleniyor.Yoksa oy alamayız.Ya belediye eliyle iyice arsızlaştırılarak insanların günlük yaşamlarını çekilmez hale getiren iş yerlerine çözüm arıyor musunuz? Yoksa yine sadece dükkanları dinlemekle mi yetineceksiniz? Biz artık dinleyen değil, sorun çözen başkan istiyoruz! Sadece seçimlerde tokalaşarak sonra vatandaşından ustaca kaçan başkanlardan artık bıktık. 0 0 Yanıtla

Advertisement