CHP'li Aslan'dan Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP'li Aslan'dan Şehit Ailesine Ziyaret

CHP\'li Aslan\'dan Şehit Ailesine Ziyaret

CHP Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Aslan’ın Akçadağ ilçesinde yaşayan ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

07.07.2016 12:55

CHP Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Aslan'ın Akçadağ ilçesinde yaşayan ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan CHP Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan, vatan için evladını vermekten öte bir şey olamayacağını belirtti. Aslan, "Şehit ailelerimiz, üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan toprakları, ülkemizin devleti ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün korunması uğrunda hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimizin bizlere emanetidir. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış vatan topraklarında özgürce yaşıyor, şanlı bayrağımız ihtişamla dalgalanıyorsa bunu şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, genç yaşlarında kutsal değerlerimiz uğrunda şehit düşmüş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun" diye konuştu.

Şehidin ailesi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerini hatırladıkları için Aslan'a teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Aslan'dan Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement