Çıldır Gölü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Yüksel Kılıç, Çıldır ilçesinde yapımı devam eden öğrenci yurdunun tamamlanması için destek olacaklarını bildirdi.
Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kooperatif olarak Çıldır'ın eğitimine her fırsatta destek olduklarını, bu desteğin yapımı devam eden yurt içinde geçerli olacağını söyledi.
Yurdun ilçe için önemli olduğunu belirten Kılıç, "İlçemizde, Çıldır Yüksek Öğrenim Geliştirme Derneği tarafından yapımı devam eden 100 kişi kapasiteli öğrenci yurdunun kaba inşaat çalışması devam ediyor. Bunun hızlandırılması için kooperatif olarak destek çıkacağız. Amacımız, yurdun bitirilip eğitim ve öğretime ciddi manada bir alt yapı oluşturmasıdır' dedi.
Muhabir: Günay Nuh/ Selami Küçükoğlu
Yayıncı: Hasan Özkal - ARDAHAN
Son Dakika › Yerel › Çıldır'da Yurt Yapımı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.