Çin Heyetten Sakarya'ya İşbirliği Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Çin Heyetten Sakarya'ya İşbirliği Ziyareti

Çin Heyetten Sakarya\'ya İşbirliği Ziyareti

Çin Halk Cumhuriyeti Jilin Eyaletinden Vali Yardımcısı Guanchun Huang’ın da aralarında bulunduğu 7 kişilik heyet, Sakarya’ya işbirliği ziyaretinde bulundu.

04.06.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin Halk Cumhuriyeti Jilin Eyaletinden Vali Yardımcısı Guanchun Huang'ın da aralarında bulunduğu 7 kişilik heyet, Sakarya'ya işbirliği ziyaretinde bulundu.

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliğinin talepleri doğrultusunda, Jilin Eyaleti Vali Yardımcısı Guanchun Huang ve beraberindeki kamu güvenliğinden sorumlu 7 kişilik heyet, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti. Daha sonra Vali Yardımcısı Hikmet Dinç ve Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı başkanlığında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda, Jilin Eyaleti ve Sakarya ili arasında yerel yönetimlerin dostluk ilişkisi kapsamında, iki yerel polis teşkilatı arasında temas ve işbirliğini pekiştirmek amacıyla toplantı düzenlendi.

Toplantıda öncelikli olarak Sakarya'nın sosyal, ekonomik, doğal ve kültürel tanıtımı yapılarak, emniyet teşkilatının yaptığı çalışmalar ve kullanılan teknoloji hakkında bilgi verildi. Jilin Eyaleti'ndeki yapılan çalışmalar ve Polisiye uygulamalarla ilgili ise bilgi alışverişinde bulunuldu. Yabancı heyet, yapılan şehir turu sonrasında Sakarya'dan ayrıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çin Heyetten Sakarya'ya İşbirliği Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement