Ciravoğlu, Davul-Zurnayla Karşılandı - Son Dakika
Yerel

Ciravoğlu, Davul-Zurnayla Karşılandı

Ciravoğlu, Davul-Zurnayla Karşılandı

CHP Edirne Eski İl Başkanı Eczacı Şükrü Ciravoğlu, partililerle il binasında bir araya gelerek, Edirne Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıkladı.

29.07.2013 18:33

CHP Edirne Eski İl Başkanı Eczacı Şükrü Ciravoğlu, partililerle il binasında bir araya gelerek, Edirne Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıkladı. Ciravoğlu parti binası önünde vatandaşlar tarafından davulla zurnayla karşılandı.

Parti merkez ilçe teşkilatında CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, CHP İl başkanı Oktay Bozkurt, CHP Merkez İlçe Başkanı Harika Türkay ve Edirne eski CHP Milletvekili Rasim Çakır ile bir araya gelen Ciravoğlu, adaylık için hazırladığı dosyasını İlçe Başkanı Harika Türkay'a verdi.

Daha sonra parti binası önünde parti üyelerine ve vatandaşlara seslenen Ciravoğlu, Atatürkçü, çağdaş ve demokrat belediyecilik için aday adayı olduğunu belirtti. Kent yönetiminin katılımcılık ve paylaşımcılık olduğunu söyleyen Ciravoğlu, Edirne'yi halk ile birlikte planlamaya ve yönetmeye tabi olduğunu belirtti. Kent yönetiminin ilke, kültür, plan ve program işi olduğunun altını çizen Ciravoğlu, "Biz partimizin sosyal belediyecilik anlayışı olarak sadece kaldırımlara çiçekleri değil, insanların yaşamlarına dokunacağız. Yaşanabilir ve hepimize mutluluk verecek, Edirne'yi sizlerle birlikte oluşturacağız. İnsanın sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamına hizmeti en temel sorumluluk olarak yerine getireceğiz. Kamusal alanları rantlara değil, halka açacağız. Çünkü kentlerin meydanlarla birlikte bu yeşil kalmış kamusal alanlarda yaşadığını ve kimlik kazandığını biliyoruz. Kentin değerli yeşil alanlarına alışveriş merkezi olsun düşüncenin değil, yeşil alanlar artırılsın ve halkın kullanım alanları olsun diyen düşüncenin yanındayız. Büyük sermayenin küçük esnafı yutmasına tol açacak her türlü haksız girişimin ve rant hesaplarına dayalı kentsel dönüşümlerin karşısındayız" dedi.

Sorunsuz ve çağdaş belediyecilikte su, toplu ulaşım ve kanalizasyon gibi konuların artık aşılmış olması gerektiğine vurgu yapan Ciravoğlu, konuşulması gerekenlerin sanat evleri, kent müzeleri ve kültür merkezleri gibi konular olması gerektiğini belirtti. Belediyenin kariyer ve istihdam ofisi haline gelmesi gerektiğinin altını çizen Ciravoğlu, artık internet ve bilgi evlerinin, sağlıklı yaşam merkezlerinin ve engelli koordinasyon merkezlerinin kentte bulunması gerektiğini söyledi.

Konuşmasının ardından Ciravoğlu, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak selamlaştı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ciravoğlu, Davul-Zurnayla Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement