Cizre Kaymakamı Koca, Garip Taşkın'ın Taziyesine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Cizre Kaymakamı Koca, Garip Taşkın'ın Taziyesine Katıldı

Cizre Kaymakamı Koca, Garip Taşkın\'ın Taziyesine Katıldı

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamı Şenol Koca, ilçede 17 Mart’ta başlayan ve silahların kullanıldığı Nevruz kutlamalarında vurularak hayatını kaybeden Garip Taşkın’ın taziyesine katılıp, ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

20.03.2014 11:45

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamı Şenol Koca, ilçede 17 Mart'ta başlayan ve silahların kullanıldığı Nevruz kutlamalarında vurularak hayatını kaybeden Garip Taşkın'ın taziyesine katılıp, ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Cizre Kaymakamı Şenol Koca, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Kara ve İlçe Müftüsü M. Sami Yıldız ile birlikte nevruz kutlamasında havaya sıkılan tüfek saçmalarının vücuduna isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Garip Taşkın'ın Yafes Mahallesi'ndeki taziye çadırını ziyaret etti. Taziye alanında bulunan Taşkın'ın yakınlarına baş sağlığı dileyen Kaymakam Koca, Müftü Sami Yıldız'ın yapmış olduğu duaya iştirak etti.

Bir müddet taziye çadırında kalan Kaymakam Şenol Koca Taşkın'ın ailesi ve yakınlarının acısını paylaştıklarını dile getirerek, ailenin her türlü ihtiyacının karşılanması noktasına hazır olduklarını ifade etti. Sorumluların adalet önünde hesap vermesi için emniyet güçlerinin titizlikle çalıştığını belirten Koca, en kısa zamanda faillerin bulunacağını söyledi. Koca, Garip Taşkın'ın yakın akraba ve dostlarına baş sağlığı diledikten sonra taziye çadırından ayrıldı.

Cizre'de Nevruz kutlamalarında havaya sıkılan tüfeğin saçmalarının vücuduna isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Garip Taşkın, 25 yaşında ve 2 çocuk babasıydı. Taşkın Cizre Engelsiz Hayat Derneği Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cizre Kaymakamı Koca, Garip Taşkın'ın Taziyesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement