Çoban Ahmet'ten Çocuklara Jest - Son Dakika
Yerel

Çoban Ahmet'ten Çocuklara Jest

Çoban Ahmet\'ten Çocuklara Jest

Hasankeyf Belediye Başkan aday adayı Çoban Ahmet lakaplı Ahmet Akdeniz'in aracılığıyla yardıma muhtaç öğrencilere giyim yardımı yapıldı.

22.12.2013 10:01

Ak Parti Hasankeyf Belediye Başkan aday adayı Çoban Ahmet lakaplı Ahmet Akdeniz'in aracılığıyla yardıma muhtaç öğrencilere giyim yardımı yapıldı. LCW firması tarafından yardıma muhtaç bin 720 öğrenciye dağıtılmak üzere AK Parti Aday adayı Ahmet Akdeniz'e gönderilen giyim malzemeleri ilçe Kaymakamı Temel Ayça'nın da katıldığı törende öğrencilere dağıtıldı.
Köylerde ikamet eden öğrencilerin giyim malzemeleri ise öğrencilere dağıtılmak üzere okul idarecileri ve öğretmenlerine teslim edildi.
Bu yıl sert geçen kış nedeniyle zorluk çeken öğrencilere yardımcı olabilmek için LCW firması sahibi Vahap Küçük'ü aradığını belirterek,"Öğrencilerin sert geçen kış nedeniyle üşüdüğünü anlattım. Sayın Vahap Küçük, öğrencilerin beden numaraları ve isimlerini istedi. Ben de kaymakamlık ve ilçe eğitim müdürlüğü aracılığıyla tespit ettiğimiz öğrencilerin beden ve isimlerini kendilerine ilettik. En kısa sürede malzemeleri gönderdi. Biz de ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttık. Sayın Vahap Küçük'e göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü Hasankeyf öğrencileri adına teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Çoban Ahmet'ten Çocuklara Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement